Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

Service
9,3
282 commentaren van in totaal 282 beoordelingen
Anoniem
14/12/2017
9

Perfect geholpen,leenauto meegekregenMonteurs met kennis van =Toyota=zaken!Kleinschalig,daardoor"dichtbij"en aanspreekbaargaat al jaaaaren zoBlij mee!(ook met mn Avensis natuurlijk!)

Jack de Geus (Heiloo)
14/12/2017
10

Ik wilde een afspraak maken om de winterbanden te monteren voor over een week. Er werd vriendelijk gevraagd of ik vandaag nog tijd had. Ja, dat had ik. Ben ik toch weer even vlot geholpen. Even wachten met een kopje koffie en alles weer prettig geregeld.Jack de Geus

Anoniem
13/12/2017
10

Ik vind de mensen in Heiloo zeer attent en zeer servicegericht en altijd bereid om je te woord te staan.Ik heb nog nooit zo’n goede garage gehad en zal er denk ik nooit nog zo eentje vinden. Gefelicteerd!

Joop Rijnsburger (Limmen)
13/12/2017
10

Zeer klantvriendelijk waarbij de klant centraal staat.

J Buijs (Zaanstad)
07/12/2017
10

Altijd vriendelijk ,denkt mee en het personeel is vakkundig.

Stef van Bakel
07/12/2017
9

Goede service vriendelijke mensen en de reserve auto staat klaar

Anoniem
06/12/2017
9

Vriendelijke behandeling, nette uitstraling. Komen de gemaakte afspraken na.

Peter Min (Heiloo)
06/12/2017
8

Vakkundig personeel dat zorgvuldig met de auto omgaat. De prijs/kwaliteitverhouding is goed. Je kunt een leenfiets mee krijgen. Ze geven aan welke kosten te verwachten zijn bij de volgende beurt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Henk & Elly (Heemskerk)
30/11/2017
9

Deze garage komt zijn afspraken correct na, eventuele wijzigingen in afspraken kan je doorgeven en worden netjes aangepast voor je. Indien je vragen hebt, dan neemt men de tijd voor je om uitleg te geven. Auto word altijd keurig aan je terug gegeven, en een belletje als de wagen klaar staat voor je.

Marius Prein (Heiloo)
29/11/2017
10

Al meer dan 20 jaar hebben wij tot volle tevredenheid onze auto in onderhoud bij de Bruijn-Blokker. Ook hebben we er onze auto’s gekocht. Alltijd betrouwbaar en secuur en altijd alles volgens afspraak.

Anoniem
22/11/2017
8

Vriendelijke en deskundig personeel. De lokatie laat te wensen over.

Carla Andeweg (Heiloo)
22/11/2017
9

Vertrouwd

Dhr H.J.van der Schilden (Egmond aan zee. Gemeente Bergen.)
22/11/2017
10

Ik ben heel erg tevreden omdat alles goed wordt uitgelegd en besproken door iedereen in het bedrijf van De Bruyn Blokker B.V. Heiloo.Prima hoor en erg bedankt.

Gerrit Jan van der Veen (Zaandijk)
22/11/2017
10

Je wordt goed geholpen.mensen zijn vriendelijk .het komt zeer vertrouwt over.ik zou het aanbevelen om daar je Toyota in onderhoud te doen.

Anoniem
02/11/2017
9

Omdat je samen altijd n prettige sfeer kunt praten

Jan wittebrood (Bergen NH)
01/11/2017
9

Prettige, betrouwbare garage. Vriendelijke mensen en je kunt er met je verhaal terecht

Ilse Olgers-Jager (Alkmaar )
25/10/2017
10

Vriendelijke medewerkers, wordt goed geïnformeerd. Goede service.

Ton Lodewijks (Alkmaar)
25/10/2017
9

Vakbekwaamheid en positieve uitstraling.

Dick van ' t Biveneind (Heiloo)
12/10/2017
9

Klantvriendelijk en servicegericht

Anoniem
27/09/2017
10

De werkplaats is netjes en altijd vriendelijke mensen, altijd het idee dat ze je willen helpen. Dat je weer zo snel mogelijk je auto weer terug kunt halen.

Dhr. G.J. de Zeeuw (Castricum)
13/09/2017
10

Werd keurig gebeld dat de auto aan een onderhoudsbeurt toe was. Kon gelijk een afspraak maken en dat is prima verlopen.

Mevr. Adriana Rommel_Schoorl en Wim (Limmen)
05/09/2017
10

Gezien onze 50 jaar lange ervaring met De Bruijn Blokker concluderen wij kort maar krachtig het volgende;
Goudeerlijk, uiterst betrouwbare reparaties en service, eerlijke prijzen en zij staan bovendien echt altijd onmiddellijk voor iedereen klaar. Ook voor ons!

Anoniem
31/08/2017
9

heel klantvriendelijk behulpzaam en deskundige mnsen

Anoniem
28/08/2017
10

Altijd goede en persoonlijke service.Goede uitleg en communicatie.Erg fijn, je bent een klant en geen nummer.

Dhr J.Smid (Heiloo)
23/08/2017
9

Kleine garage met vakmensen en oude rotten, de klant is daar werkelijk koning, men vervangt echt onderdelen als dat ook nodig is, en dan belt men ook als er iets bijzonders en geeft dan wat er vervangen moeten worden en je weet de prijs. Onderdelen die ze vervangen laten ze vrijwel altijd zien. Wat wil je nog meer?

Leo Aardenburg (Beverwijk)
23/08/2017
9

door een zeer persoonlijke benadering en een prima service.

a dingertdis (heiloo)
02/08/2017
9

vakbekwaam personeel afspraken goed nagekomen niets dan lof

Anoniem
02/08/2017
10

alles van tevoren besproken; alles keurig uitgevoerd; alles op tijd, vriendelijk , meedenkend

Anoniem
26/07/2017
10

Een deskundige en klantvriendelijke benadering en wat belangrijk is in deze branche: betrouwbaar.

hennie dammen (purmerend)
24/07/2017
10

Altijd oplossings gericht, doen wat ze zeggen en denken altijd mee

S v d Sande (Limmen)
24/07/2017
9

Prima garage

Greet Bos (Zaandijk)
13/07/2017
10

Duidelijke prijsopgave, zeer klantvriendelijk.Kortom: het voelt betrouwbaar bij De Bruijn Blokker.

Anoniem
30/06/2017
9

In een woord prima

Anoniem
30/06/2017
9

In een woord prima

Evert Kerdijk (Heemskerk)
30/06/2017
8

Ben tevreden over ontvangst afspraken die gemaakt worden en ook terugkoppeling van eventuele kosten bij onderhoud. Reeds 14 jaar tevreden bij de Bruijn en Blokker!!

Evert Kerdijk (Heemskerk)
30/06/2017
8

Ben tevreden over ontvangst afspraken die gemaakt worden en ook terugkoppeling van eventuele kosten bij onderhoud. Reeds 14 jaar tevreden bij de Bruijn en Blokker!!

G.P.Zwart (Egmond aan Zee)
30/06/2017
9

Vertrouwd personeel met een heel prettige benadering

Sariah Mansoer (Noord-Scharwoude)
20/06/2017
10

N.a.v. een reparatie verzoek tegelijkertijd APK laten doen met airco beurt. Dit alles heeft men vooraf goed door besproken en mij als klant gewezen op de te vroege APK en men vroeg wat vragen omtrent de Airco. Men denkt dus erg mee met de klanten om er zorg voor te dragen dat je niet teveel hoeft te betalen of moet betalen omdat je iets laat controleren wat achteraf niet nodig had hoeven zijn. Na de inspectie heeft men mij op de hoogte gesteld en alles goed door besproken. Dit heeft men ook keurig op de factuur vermeld. Daarnaast viel de factuur ook nog goedkoper uit dan de 1e schatting. Het personeel is vriendelijk en erg kundig.
Verder loopt de auto na de reparatie uitermate goed vergeleken voor de reparatie.
Een tevreden en trotse Toyota eigenaresse .

Anoniem
19/06/2017
8

Goede service

Mevr. Diels en Dhr Hoogenboom (Schoorl)
15/06/2017
9

Klantvriendelijk en meedenkend. Goede service bv. gratis leenauto bij servicebeurt. Vriendelijke persoonlijke benadering.

H.H.G. Pieters (Bergen nh)
12/06/2017
9

Boven een 9 staat nog een 10, boven een 10 is niets meer!!

Dhr. O.Franken (Heiloo)
08/06/2017
10

Geen enkel moment heeft De Bruijn Blokker BV bezwaar gemaakt om mijn verhaal aan te horen en dit pro-actief en kostenbewust op te lossen.

E. Buijs (Westzaan)
31/05/2017
10

Duidelijke afspraken, geen verrasingen.
Keurig geholpen, top garage.

Ed van Wijk (Alkmaar)
24/05/2017
9

Een zeer betrouwbare en klantvriendelijke dealer

Anoniem
11/05/2017
9

betrouwbaar adres en uitstekende uitvoering van de onderhoudsbeurt, vervangend vervoer etc

Dhr R.Aardema (Haarlem)
11/05/2017
10

goede service, persoonlijk contact, correcte reparaties, kleinschalig bedrijf om trots op te zijn meneer de importeur.

Dingerdis (Heiloo)
05/05/2017
10

Als vaste klant SUPER tevreden:)

Iemie Oosterwoud (Heiloo )
03/05/2017
9

Ik ben tevreden. Ik word altijd snel geholpen!

Hans Tegelaar (Bergen NH)
28/04/2017
9

Afspraken worden nagekomen, werk wordt correct uitgevoerd, prijzen zijn helder en acceptabel. De Bruijn Blokker kent onze familie en wij kennen de Bruin Blokker B.V. Wel zo prettig.

Jacques Meijering. (alkmaar)
21/04/2017
10

Op alle fronten tevreden!

Dhr. L. Slooves (Castricum)
12/04/2017
10

Je wordt hier behandelt als klant. Goede service en zeer vriendelijk personeel. Heel correct en duidelijk over hun werkzaamheden die ze hebben of gaan uitvoeren.

Co Houtman (Alkmaar)
07/04/2017
9

Bedrijf waar men de klant kent en waar afhandeling en service hoog in het vaandel staat.

Dhr.W. van Amerongen (Egmond aan Zee)
06/04/2017
9

Goede voorlichting, bejegening en afwikkeling van zaken in elk opzicht, waaronder vriendelijke en prettige ontvangst etc.
Voorts een serieuze en aangename aanpak.

J.C. Holsboer (Alkmaar)
06/04/2017
10

Goede service, klantvriendelijke benadering. Tijdelijk in bruikleen verstrekken van passend vervoer.

Hr. Aad Zasburg (Alkmaar)
05/04/2017
9

Ik beoordeel De Bruijn Blokker B.V. met een 9 omdat zij altijd een prima service en een goede ontvangst geven. Hier heb ik het gevoel dat ik als klant ook werkelijk prima geholpen word op ieder moment dat ik daar kom.

Engel stam. (Egmond aan zee)
27/03/2017
9

Ik heb mijn Toyota ongeveer negen maanden en had een probleem met de accu.
Ik ben door Bruijn Blokker goed geholpen vandaar de 9.

Bert buijs (Amsterdam)
23/03/2017
8

Prima service en prettige communicatie

Anoniem
21/02/2017
10

Omdat ik keer op keer correct, adequaat en vriendelijk behandeld word. Kies ik alleen nog maar voor deze Toyota dealer als mijn garage en raad ik deze graag aan bij mijn familie, vrienden, kennissen en relaties.
Een verademing voor de gemiddeld toch wat slechtere reputatie waar de branche soms onder te lijden heeft.
Van de eigenaar en het personeel straalt een vertrouwen uit en ontvang ik steeds weer een persoonlijke aandacht die je niet snel ergens anders tegen komt.
Ze weten goed waar ze het over hebben en geven een eerlijk professioneel antwoord op al mijn vragen waarbij ik achteraf nooit voor verassingen kom te staan.
Het is, vind ik, moeilijk de juiste dealer te vinden waarbij je het vertrouwen hebt oprecht behandeld te worden.
Bij deze dealer heb ik dat gevoel zeer zeker en dat terwijl ik van naturen een vrij sceptische inborst heb.
Het is zelfs zo dat ik voorheen geen Toyota reed omdat het merk mij niet zo lag maar er nu toch een heb aangeschaft en met grootse tevredenheid mag ik stellen.
Dit met dank aan de expertise en fijne service van de garage. Vandaar mijn grootse complimenten aan Toyota als merk en de dealer te Heiloo in het bijzonder.
Chapeau.

J.Lammeree (Heiloo)
30/01/2017
10

Deze Toyota dealer is zeer betrouwbaar, komt zijn afspraken na, klantvriendelijk.
Komt zeer vakbekwaam over, mijn Toyota is bij hun in goede handen.

Fam Hoefman (Broek op Langedijk)
12/01/2017
10

Het was een openbaring na jaren aanmodderen bij onze vorige garage

Dhr. A. Schermer (Obdam)
11/01/2017
10

Leiding en personeel altijd vriendelijk en behulpzaam. Vragen van de klant worden altijd goed afgehandeld. Persoonlijk vind ik Toyota met deze dealer een ideale combinatie. In de ca. 10 jaar dat ik hier kom nog nooit een teleurstelling gehad, in tegenstelling tot 2 andere dealers van Toyta.

René Landman (Alkmaar)
11/01/2017
9

Prima garage met vakkundig personeel.

Q.Warmenhoven (Alkmaar )
09/01/2017
10

Uitstekende garage

Rob Vos (Heiloo)
04/01/2017
10

De service is gewoon heel goed.

Sjaak van Gijlswijk (Heiloo)
29/12/2016
10

De klant wordt uitstekend voorgelicht en de service is uitstekend.
Ook bij onverwachte problemen wordt men uitstekend geholpen.

Gerard Erents (Hoorn)
21/12/2016
9

Goede en klantvriendelijke behandeling

Sybren Rozendal (Alkmaar)
21/12/2016
10

Rij 10 jaar een Prius, nooit extra reparaties nodig gehad, prima wagen. Garage voldoet uitstekend ! Vlot geholpen, soms ook tussendoor, als het nodig is. Attent en altijd bereid tot hulp.

Theo Bloemendal (Heiloo)
21/12/2016
10

Toyota de Bruin Blokker is een eerlijke en betrouwbare garage waar service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan!

Marius Prein (Heiloo)
01/12/2016
10

We worden altijd bijzonder prettig ontvangen. Ze maken beloftes waar. Altijd de mogelijkheid om een leenauto mee te krijgen. Adviezen getuigen van kennis van zaken. Voor kleine dingetjes (lamp vervangen) wordt meteen tijd gemaakt en direct uitgevoerd.
Top garage!!

Pieter (Heiloo)
01/12/2016
10

Een prettig bedrijf met goede service. Ze denken mee en kijken hoe reparaties goed maar wel goedkoop kunnen worden uitgevoerd.

Anoniem
30/11/2016
10

Zij zijn aardig, behulpzaam en kundig.

Jaap Buijs (Westzaan)
24/11/2016
10

Al meer dan 20 jaar klant en nog steeds tevreden, goed werk en nette prijzen.

Fam. Tunderman (Heiloo)
16/11/2016
10

Een heel prettig bedrijf met een persoonlijke benadering met een zeer goede kwaliteit van service en onderhoud.

Anoniem
10/11/2016
8

Klantvriendelijke garage
Onderhoud volgens afspraak
Auto schoongemaakt

Cees Castricum (Limmen)
07/10/2016
8

Vanwege de service en klantvriendelijkheid

Anoniem
22/09/2016
9

Je wordt er vriendelijk geholpen en een vlotte service

Anoniem
14/09/2016
9

Kan snel terecht, krijg altijd leenauto mee. Auto ook snel klaar.

hennie (purmerend)
07/09/2016
10

Altijd keurig geholpen, snel en afspraak is afspraak

Anoniem
31/08/2016
10

Voorkomende mensen die doen wat ze zeggen en een prima service geven!

i.meents (Heiloo)
23/08/2016
8

Gewoon afspraak is afspraak .

Ferry Burer (Haarlem)
17/08/2016
10

De persoonlijke benadering door het bedrijf en het geweldige team van medewerkers.

Anoniem
11/08/2016
10

Een prima bedrijf met vakkundige medewerkers die altijd proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Aardige mensen met oog voor de klant. Een topbedrijf.

H.J.van der Schilden (Egmond aan Zee)
11/08/2016
10

Deze dealer is zeer vriendelijk naar de klant toe.Als het perse slecht uit komt om je afspraak te plannen wordt er altijd een compromis gezocht.Dit vind ik een zeer groot pluspunt.Prima gevoel hierbij.

Anoniem
03/08/2016
9

zeer tevreden en er wordt meegedacht

Nathalie Velida (Assendelft)
03/08/2016
10

Gewoon klantgericht,vakkundig in alle opzichten. Een garage waar de service hoogstaand is!!

Herman Kaandorp (Heiloo)
13/07/2016
9

Gewoon een goede garage. Vriendelijk en deskundig.

G. Roovers-Bos (Zaandijk )
06/07/2016
10

Prettige bejegening, heldere uitleg over wat er gebeurt met de auto. Vlot klaar. Leenauto tot onze beschikking. Rekening oké.

Mw. G. Botman (Alkmaar)
06/07/2016
10

prima garage, er werken kundige mensen, en - wat ik ook heel belangrijk vind - aardig en beleefd. Extra werkzaamheden worden van tevoren doorgegeven zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Bob Huisman (Zaandijk)
29/06/2016
8

In 50 jaar heb ik enkele dealers gehad, waarbij ik in vergelijking deze dealer met dit cijfer beoordeel.

Carla Andeweg-Mahieu (Heiloo)
28/06/2016
9

Ben zeer tevreden over de service, werkzaamheden en heb vertrouwen in de mensen.

Jan Kwantes (Alkmaar)
27/06/2016
9

Zeer servicegericht, werkzaamheden worden perfect uitgevoerd, vriendelijke benadering.

Anoniem
09/06/2016
10

Bij aanschaf van dan wel onderhoud aan een auto altijd een goede en nette behandeling, zowel door eigenaar(s) en personeel.

a.dingerdis (heiloo)
08/06/2016
9

ben al 40jaar Toyota rijder en bij deze garage niets dan lof.

dhr. en mevr.G.P.Zwart / L.E.Zwart-Vuil (Egmond aan Zee)
08/06/2016
9

gezien de jaren lange relatie en het gebruik van een Yaris en een RAV4

Anoniem
01/06/2016
9

Zeer kundig en eerlijke mensen. Ik dacht voor een grote beurt te moeten met de verso die ik elders gekocht heb. Kleine beurt volstond, en men was zeer hulpvaardig en snel.

Anoniem
25/05/2016
9

Een goede service

Onno Franken (Heiloo)
06/05/2016
9

Bij de aanschaf van mijn auto toonde hij begrip en respect voor mijn situatie.
Bij de onderhoudsbeurt toonde hij opnieuw begrip voor mijn situatie.

Ad van de Ven (Heiloo)
04/05/2016
10

Service gericht, klant vriendelijk en een perfecte leenfiets!

Anoniem
04/05/2016
10

kent de klant bij naam, persoonlijke benadering,werkzaamheden goed uitgevoerd, gewoon een goede kleine dealer.

Dhr. M.Kraakman (HEILOO)
04/05/2016
10

al jaren ervaring met toyota en met plezier

Ronald van Ouwel (Heiloo)
04/05/2016
10

alles altijd volgens afspraak uitgevoerd, en vriendelijk te woord gestaan.

Anoniem
29/04/2016
10

Vriendelijk en goed geholpen.

Marius Prein (Heiloo)
29/04/2016
10

De mensen die er werken zijn altijd vriendelijk en voorkomend. Het is altijd mogelijk om zonder extra kosten een leenauto mee te krijgen. Er is altijd contact over het uit te voeren onderhoud en de prijsopgave is altijd gelijk aan het factuurbedrag.
Ik let nooit op de km. stand, maar ze bellen altijd als ze het vermoeden hebben dat de auto aan een onderhoudsbeurt toe is. Ze kunnen dat redelijk goed inschatten. Altijd kan ik langs komen mocht er onverhoopt iets haperen, zoals een lamp die verwisseld moet worden of een lekke band die direct gerepareerd wordt. Als het even kan doen ze het kosteloos. Kortom, ieder bezoek is een prettige ervaring!

Petra Dingerdis (Heiloo)
29/04/2016
10

Top service op alle gebieden. Al jaren een zeer tevreden klant.

R. van der Worp (Amsterdam)
29/04/2016
9

Goede en snelle service, persoonlijke benadering.

Dhr. R.F.E. Lodder (Heiloo)
06/04/2016
10

Een garage zonder flauwe kul en zonder duurdoenerij.
En behulpzaam!
Een aanrader!

Peter Hays (Heiloo)
06/04/2016
9

Vakbekwaam en goed klant-gericht.

Rick Kriele (Egmond aan Zee)
06/04/2016
8

kennis van zaken

Gerard Erents (Hoorn)
31/03/2016
9

Vriendelijk, accuraat

Anoniem
30/03/2016
8

Goede service, betrouwbaar, goede communicatie

Tom van Diepen (Heiloo)
30/03/2016
10

Prima service, vriendelijk en duidelijk.

Aad Zasburg (Alkmaar)
16/03/2016
9

Geweldige en zeer vriendelijke benadering, bij binnenkomst al. Zij herkennen gelijk de klant en weten ook direct over welke auto het gaat. Vanaf het begin dat ik bij hun als garage ben uitstekend tevreden.

Anoniem
14/03/2016
10

Je wordt als klant gezien, vriendelijk personeel, vakmanschap,korte lijnen.
Leenauto mogelijk, je mag aan de monteur ook vragen stellen.

Betrouwbaar,je wordt gebeld indien een extra reparatie moet plaats vinden en als de auto klaar is.

Anoniem
09/03/2016
9

Keurige dealer, vriendelijke en persoonlijke behandeling. De auto wordt prima onderhouden en netjes geretourneerd.

Anoniem
02/03/2016
9

Zeer goede en fijne garage met ter zake kundige monteurs en vriendelijk personeel

Mw Jones (krommenie)
17/02/2016
10

Prima en betrouwbaar

n. torenstra (heiloo)
17/02/2016
8

correcte en vakkundige bediening.
Behulpzaam bij adviezen.
Plezierige omgangsvormen.

André Jans (Den Haag)
10/02/2016
10

goede voorlichting, goede dienstverlening

Anoniem
10/02/2016
8

Het personeel zijn vriendelijk in het contact. Zij geven helder uitleg wat er bij de onderhoudsbeurt is gebeurd en wat er eventueel aan reparaties in de toekomst te verwachten zijn.

R.bakker (Alkmaar)
10/02/2016
9

Omdat hij een betrouwbare dealer is

dhr.G.P.Zwart (Egmond aan Zee)
08/02/2016
9

zeer tevreden klant

Mevr. Diels en Dhr. Hoogenboom (Schoorl)
03/02/2016
10

Service en personeel zijn top

Anoniem
27/01/2016
8

goed

Ber Leurink (Heiloo)
27/01/2016
8

Persoonlijke en probleemoplossende benadering.

Anoniem
15/01/2016
10

Prima onderhoud, keurige service, vriendelijk personeel, goede sfeer.

Anoniem
04/01/2016
9

klantvriendelijke afhandeling
serviceafspraak kon op korte termijn gepland worden
bericht gekregen dat de servicebeurt uitgevoerd was
prettig om een dealer te hebben in het eigen dorp

S.Rozendal (Alkmaar)
04/01/2016
10

Vriendelijk, gastvrij, soepel, deskundig.

hennie dammen
30/12/2015
10

Fijne benadering,kundig en service gericht

Hr. A. Schermer (Obdam)
30/12/2015
9

Klantvriendelijkheid staat hier op plaats 1. Bij tussentijdse problemen met je Toyota kun je altijd, na een telefoontje, langskomen. waarna het ter plaatse wordt verholpen. Lukt dat niet dan zorgen zij er voor dat het probleem op zo kort mogelijke termijn wordt verholpen.

John d'Hanis (Heiloo)
30/12/2015
10

Ik ben uitstekend en snel geholpen met een wat vage klacht die zeer goed, snel en voor een zeer redelijk bedrag is verholpen.
Prima service.

Anoniem
23/12/2015
10

Prima garage. De medewerkers staan altijd voor je klaar. Zeer goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. Zeer behulpzaam. Een garage die je vertrouwen verdient. Een topbedrijf.

Theo Bloemendal (Heiloo)
23/12/2015
10

Fijne garage. Betrouwbaar, duidelijk advies en goede service. Naast de betrouwbaarheid van het merk Toyota de hoofdreden om Toyota te willen blijven rijden in de toekomst!

Anoniem
16/12/2015
9

Mooie en heldere website

J.W.T. van der Peet (Heiloo)
16/12/2015
9

Goede afspraken,die nagekomen worden

Tijmen Siegman
16/12/2015
10

Perfecte vaklui

Fam. Tunderman (Heiloo)
14/12/2015
10

Gewoon, open, eerlijk en betrouwbaar. Er is geen drempel en je bent altijd welkom.

Diek (Alkmaar)
09/12/2015
10

Ik heb nooit een beter dealer/garage gehad. Toyota is prima maar je bent beteraf als je ook een op en top toegewijde garage erbij hebt.

V. Croesen (Alkmaar)
09/12/2015
10

Vriendelijk, goede service en eerlijkheid en goed.

A.Spruit (Heiloo)
02/12/2015
9

een uitstekende dealer. naar volle tevredenheid wordt al 13 jaar klant

Bert Kool (Amsterdam)
02/12/2015
9

Kleinschalige setting waarin je als klant gekend wordt door de baas en de monteurs. Prettige bejegening en altijd bereid tot aanpassingen ten aanzien van de afspraak. Als leek heb ik de indruk dat ook de kwaliteit van de monteurs prima is.

Bob Huisman (Zaandijk)
02/12/2015
9

De sfeer, de reparatie, worden naar wens uitgevoerd

Carla Andeweg (Heiloo)
02/12/2015
9

Vertrouwd en goede service

Rob Levie (Heiloo)
02/12/2015
10

Betrouwbaar, service minded, behulpzaam en technisch goed.

Anoniem
30/11/2015
10

alles altijd correct

Dhr J Buijs (Westzaan)
26/11/2015
10

Kom al 18 jaar bij deze dealer tot volle tevredenheid personeel is altijd zeer deskundig en vriendelijk en staan altijd voor je klaar.
ook een leen auto staat altijd klaar , alleen al voor zo een dealer blijf je al Toyota rijden.

Mevr. EJ Post-Verhoeff (Heiloo)
26/11/2015
9

Perfecte service. En klant vriendelijk.

s.van bakel (alkmaar)
19/11/2015
9

geen aanmerkingen gewoon zeer goed

Hans Hewitt (Alkmaar)
11/11/2015
10

Het kan echt niet meer stuk.

Dhr. G. Spanjaard (Castricum)
09/11/2015
9

Prima garage, zeer klantvriendelijk.

H.J.van der Schilden. (Egmond aan Zee.)
09/11/2015
10

Service en afspraken worden prima nageleefd.

mevr. van Westerop (Heiloo)
09/11/2015
8

omdat het daar altijd correct is

Tijmen Siegman (Heiloo)
09/11/2015
9

De mensen daar zijn hulpvaardig (kleine reparaties/vervanging altijd meteen gedaan) vakbekwaam (beurten/reparaties altijd perfect gerealiseerd ) en vriendelijk (altijd bereid, evt met een kop koffie, voor info).

W. van Gijlswijk (Heerhugowaard)
05/11/2015
10

Goede service en klantvriendelijk.

Anoniem
02/11/2015
9

Klantvriendelijk waarbij service met een grote S geschreven mag worden.

J. Lammerée (Heiloo)
02/11/2015
10

Deze Dealer is klantvriendelijk, eerlijk en behulpzaam bij alle vragen. Prijs/kwaliteit is correct. De medewerkers van de werkplaats zijn zeer vakkundig.

Ruud Beumer (Assendelft)
21/10/2015
9

deskundig personeel en vriendelijke behandeling

Anoniem
15/10/2015
10

Prima service. Klantvriendelijk. Zeer prettige garagehouder bij alle contacten

Ton Lodewijks (Alkmaar)
07/10/2015
9

Ik kom al meer dan 25 jaar bij de dealer, eerst bij de vader nu bij de zoon en ben nog steeds tevreden over de goede samenwerking.

Anoniem
30/09/2015
9

Deskundigheid, vastberaden, klantgericht, klantvriendelijk

Anoniem
17/09/2015
9

zoals eerder geschreven de garagist denkt vooruit en assisteert met de moderne opties, klasse!

Anoniem
11/09/2015
9

Al 16 jaar tevreden.

Anoniem
11/09/2015
9

De kleinschaligheid van dit bedrijf zorgt ervoor dat de klant erg centraal staat en afspraken keurig worden nagekomen

Jaap Cornelisse (HEILOO)
11/09/2015
9

Ik ben zeer tevreden over de totale service verlening, gemoedelijke sfeer en zeer kundige monteurs. Die worden wel eens vergeten, een bedrijf is niets zonder goed personeel/medewerkers. Samen sterk.

Anoniem
24/08/2015
9

Prima service en goede klantgerichte benadering.

Anoniem
19/08/2015
8

alles volgens afspraak verlopen,nette behandeling

Dhr Wim Rommel en mevr. Adriana Schoorl (Limmen)
19/08/2015
10

Altijd zorgzaam. betrouwbaar, behulpzaam, klantvriendelijk, eerlijk, nimmer te duur, altijd spontaan, beleefd, belangstellend en klantvriendelijk. Leuke overzichtelijke showroom.

Mevr. C.C.M. Baas (Alkmaar)
19/08/2015
9

klantvriendelijk, denkt mee, komt afspraken na, heeft voor mij een vervangend vervoermiddel, enz

Ferry Burer (Haarlem)
05/08/2015
10

De persoonlijke benadering en klantvriendelijkheid.

Aad Zasburg (Alkmaar)
04/08/2015
10

De klantvriendelijkheid waarmee je word ontvangen en de monteurs denken met de klant mee.

Hans de laat (Heemskerk)
29/07/2015
10

Ik ben er zeer tevreden over.

Piet Luijendijk (Limmen)
29/07/2015
10

Perfect bedrijf. Kleinschalig, persoonlijk, vriendelijk en soepel in afspraken. Luistert goed naar onze wensen.

dolf dingerdis (heiloo)
16/07/2015
9

betrouwbare garage kundig en vriendelijk personeel

Anoniem
08/07/2015
10

Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en kundig.

Eric Wijnbeek (Heiloo)
08/07/2015
9

Persoonlijke benadering (men kent je bij naam), vakmanschap, goede service, prima kwaliteit/prijs verhouding.

Mw. Botman (Alkmaar)
08/07/2015
10

ben zéér tevreden over de garage; aardige, beleefde mensen; word snel geholpen; afspraak op korte termijn; duidelijk over uitleg wat er gedaan is aan de auto; kortom, aan te bevelen aan anderen

Anoniem
30/06/2015
10

De drie monteurs in de garage vormen tezamen een superteam ! Maar niet alleen met hun handen,communiceren met de klant is hier ook zeker het cijfer 10 waard.

Anoniem
25/06/2015
10

Zeer tevreden.vriendelijk netjes goede service.

Anoniem
24/06/2015
8

Het is nooit perfect maar goed.
Geen prijsopgave gekregen, opgezocht via internet wat gangbaar is voor onderhoudsbeurt.

Anoniem
17/06/2015
9

Deze dealer komt zijn afspraken na, bij afwijkingen welke eventueel gevonden word eerst contact met je opgenomen.
Voor simpele zaken kan je meestal direct langs komen.
Indien je auto moet blijven staan is er altijd een bruikleen auto ter beschikking voor je.

Bernie van Daatselaar (Alkmaar)
17/06/2015
10

Deze dealer is zeer klantvriendelijk, ze kennen me - ondanks dat ik er zelden hoef te zijn; ik voel me er welkom. Men neemt tijd voor uitleg, zijn deskundig in hun vak, verkopen geen onnodige dingen; zo heb ik nog steeds de originele banden, ondanks dat ík al twee jaar zeg "zeker nieuwe banden nodig? "
Voor kleine dingen - even de bandenspanning - kan ik zo langs komen.

dhr.G.P.Zwart en mevr.L.E.Zwart-Vuil (Egmond aan Zee)
17/06/2015
9

Omdat wij zeer tevreden zijn met de persoonlijke en technische afhandelingen

Ed van Wijk (Alkmaar)
17/06/2015
9

Vriendelijk en servicegericht

F. Kamstra (Alkmaar)
17/06/2015
9

Ze kennen je bij naam en zijn zeer vriendelijk en vakkundig ..

Marg Vijfhuizen (Alkmaar)
17/06/2015
8

Goede duidelijke behandeling

Simon de Groot (Egmond aan Zee)
17/06/2015
10

Je wordt heel klantvriendelijk behandeld. En alles gaat hier zoals je als klant verwacht behandeld te worden.

Guus Warmenhoven (Heiloo)
04/06/2015
10

Geheel tevreden vriendelijk en eerlijke behandeling

Jan Dijkstra (Alkmaar)
03/06/2015
10

Zeer klantvriendelijk! Flexibel, man van de showroom weet ook alles van de werkplaats. Alles is mogelijk!

Anoniem
27/05/2015
10

Ik kom al jarenlang bij dit bedrijf en kon ook andere overtuigen dat ze een Toyota in Heiloo moesten kopen.
Zijn altijd behulpzaam, eerlijk en zeer prettig om zaken mee te doen.

C.J.van Duin (Uitgeest)
20/05/2015
9

omdat zij goed werk verrichten

Dhr. J. Hof (Heiloo)
20/05/2015
9

Van afspraak tot afhandeling verloopt alles onberispelijk

Barbara Bardiovska (Alkmaar)
18/05/2015
10

Altijd professioneel, altijd bereid om problemen snel te oplossen.

Gerrit Krouwel (Castricum)
18/05/2015
8

Goede behandeling, volgens afspraak en goede service.

Lammerée, John (Heiloo)
18/05/2015
10

Deze dealer is gewoon heel menselijk en komt je altijd met het beste product tegemoet. Zij zullen je met alle eerlijkheid aangeven wat er gebeuren moet of wat voor product je er koopt.

Anoniem
13/05/2015
8

Prettige en snelle service

Anoniem
13/05/2015
10

Klant vriendelijk, keurige werkplaats met deskundig vast personeel.

Carla Andeweg (Heiloo)
13/05/2015
10

Altijd behulpzaam

Carla Andeweg (Heiloo)
06/05/2015
10

Altijd behulpzaam

Anoniem
29/04/2015
9

Zeer vriendelijk en goede service, je bent hier echt een klant welke het gevoel heeft klant te zijn!

Hans Tegelaar (Bergen nh)
29/04/2015
10

Goede service, realistische reparaties, correcte prognoses, puike invulling van het begrip 'klant'

Anoniem
09/04/2015
10

Prima service, komen afspraken na. No nonsense garage.

g erents (Egmond-Binnen)
08/04/2015
10

vriendelijk, duidelijk, houdt zich goed aan de afspraken

Anoniem
01/04/2015
9

Snelle service, zo nodig overleg. Vriendelijke medewerkers. Geen overbodige werkzaamheden. Kundig.

R. de Ruite (Heemskerk)
01/04/2015
10

Altijd persoonlijke ontvangst en uitstekende service

Tijmen Siegman (Heiloo)
01/04/2015
10

De mensen zijn zeer bekwaam,attent en vriendelijk.

J.C. Holsboer (Alkmaar)
25/03/2015
10

Prettige persoonlijke benadering en service gericht. Werkzaamheden vlot en goed uitgevoerd.

Anoniem
19/03/2015
9

maart 2015,Klant vriendelijke medewerkers, monteurs die meedenken en uitleggen bij vragen.
Het zijn deskundige medewerkers en ter zake kundig.
Betrouwbaar,leenauto of fiets op verzoek,behulpzaam.
Een telefoontje als er tijdens de beurt iets ontdekt wordt.
Overleg mogelijk met alle medewerkers.
Een telefoontje als de auto klaar is,nog steeds tot tevredenheid.

D konebanian (Alkmaar )
18/03/2015
9

Altijd hartelijk en klantgericht, zonder overdreven commerciële bijbedoelingen(zoal bij autoplaza waar ze wel dingen op de factuur zetten die niet werden uitgevoerd!!) dat zou je hier nooit overkomen;-)

Rowan Mijnen (Uitgeest)
18/03/2015
10

Betrouwbaar personeel en een goede sfeer. Verder duidelijke afspraken en een super service!

Anoniem
16/03/2015
9

Een goed betrouwbaar bedrijf met vriendelijke medewerkers, die deskundig zijn. Ze proberen de onkosten voor onderhoud binnen de perken te houden. Reparaties worden altijd vakkundig uitgevoerd. Een leenauto wordt op verzoek verstrekt.

Mevr. F.A. Brouwer (Wormer)
11/03/2015
10

De service en klantvriendelijkheid zijn super. Aardige monteurs, die bereid zijn uit te leggen wat zij hebben gedaan en hoe zij dat hebben gedaan. Altijd bereid om mee te denken.

J.de Hoop (Heiloo)
04/03/2015
10

Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en zijn duidelijk over de eventuele noodzakelijke reparatie.s c.q vervangingen van onderdelen.
Altijd goed overleg over tijdstip van onderhoudsbeurt e.d.

Anoniem
02/03/2015
9

deskundig personeel, zijn klantvriendelijk en correct. Wordt met respect behandeld.

P. Postma (Heiloo)
25/02/2015
9

Goede en attente service. Redelijke prijzen.

a.s.wiebenga (egmond aan zee)
18/02/2015
9

Ze doen alles keurig en goed en op tijd en ze zijn vriendelijk, meer hoeft van mij niet.

Mevrouw A.A.de Bruijn (Heiloo)
11/02/2015
10

1. Bij binnenkomst kent men mijn naam, hoewel ik slechts enkele malen per jaar kom.
2. Ik krijg van tevoeren te horen hoe lang het werk aan de auto duurt.
3. De auto wordt netjes naar buiten gebracht, zelfs met de rijrichting wordt rekening gehouden.
4. Ik krijg alle service die ik wens.

Anoniem
04/02/2015
9

prima garage met goede service

jacqueline slee (alkmaar)
04/02/2015
9

Korrekte behandeling, indien n onderdeel iets minder wordt, niet gelijk vervangen ,mits het geen kwaad kan

A.P.M Ton grooteman (Alkmaar)
28/01/2015
10

aardige mensen vlot en nete af werking

I, Grenier (Heiloo)
22/01/2015
9

vriendelijke bediening

Anoniem
15/01/2015
8

Trekt niet het vel over je neus. Verder zeer prettig een leenauto mee te krijgen.

Anoniem
14/01/2015
7

Vriendelijk personeel, snelle service. Prijs is te hoog.

E.C. Zwager (Heemskerk)
05/01/2015
10

Proffesioneel, daadkrachtig en eerlijk zijn voor mij de kenmerken die de Bruijn-Blokker het best omschrijven.

Jaap Cornelisse (HEILOO )
30/12/2014
9

We zijn verwend , afspraken en service verlening worden snel en secuur verricht. Niet verder zoeken, en wel zo goed voor onze middenstand.

Anoniem
09/12/2014
9

Nooit problemen met de afspraak voor een beurt van de auto. Altijd een telefoontje als er tijdens het onderhoud iets speciaals wordt ontdekt, wat evt. kosten met zich meebrengt.
Ook de eerste dealer die ik volledig vertrouw.

A.J.H. Oosterwijk (Heiloo)
02/12/2014
10

zeer klant vriendelijk , je voelt je eigen er thuis, de mensen zijn gewoon en doen gewoon. Je ziet er niemand met een stropdas omlopen zo als bij vele andere garages.

C. B. van Beest (Warmenhuizen)
02/12/2014
9

De garage is steeds uiterst behulpzaam, de onderhoudsbeurten of eventuele reparaties zijn steeds tot volle tevredenheid geschied. De service is uitstekend.

Dhr.J.g.de Laat (Heemskerk)
02/12/2014
10

Ik ben er zeer tevreden over en kom er altijd met een goed gevoel vandaan.

Dirk Oudshoorn (Heiloo)
02/12/2014
10

Zeer goed geschoold personeel en eigenaar (weet waar ze het over hebben).
Uitermate behulpzaam.

G.T. Brouwer (Bergen)
02/12/2014
9

een goede en betrouwbare garage met ter zake kundige medewerkers

R. Beumer (Assendelft)
19/11/2014
10

Deskundig personeel, klantvriendelijk, servicegericht en tijd voor de klant

Anoniem
21/10/2014
9

vriendelijkheid en degelijkheid

Anoniem
08/10/2014
10

Vakkundig en vriendelijk

Fam. Op de Weegh (Heiloo)
08/10/2014
9

Aardige mensen die meedenken.

Jp de boer (Alkmaar)
06/10/2014
9

Correct vriendelijk meedenken

Dhr. J. Rijkhoff (Heiloo)
02/10/2014
9

De betrokkenheid van deze dealer voor mij als klant en de correcte afhandeling van afspraak en beurten zijn de aanleiding om deze
dealer met dit cijfer te beoordelen. Ook de kleinschaligheid van dit bedrijf draagt hier zeker toe bij.

Marius Prein (Heiloo)
02/10/2014
10

Bij Toyota De Bruijn-Blokker werken vriendelijke mensen die altijd voor je klaar staan en al het mogelijke doen om de toch al prettige Toyota-ervaring nog prettiger te maken.

P.F.de Ruiter (Heiloo)
24/09/2014
9

Prettige persoonlijke behandeling en deskundig personeel. Goede afspraken, klantvriendelijk.

Anoniem
23/09/2014
9

sinds onze eerste auto in 1972 altijd bij dezelfde dealer gebleven en nog nooit een probleem gehad dat niet direct werd
opgelost.

J.Smid (Heiloo)
23/09/2014
9

Ik voel mij daar als klant echt een Koning, waar kom je dat nog tegen? Bij de Bruijn-Blokker in Heiloo,

Nathalie Velida (Assendelft)
19/09/2014
10

lijkt me duidelijk een 10 staat voor zeer tevreden in zijn totaal

Plaats. Bruinsma (Egmond aan zee)
19/09/2014
8

Prima behandeling en goede service

Anoniem
10/09/2014
8

Prima sevice

Anoniem
09/09/2014
9

omdat deze dealer er alles aan zal doen om je autos weer goed en veilig op de weg te krijgen

Anoniem
02/09/2014
9

Klantvriendelijk, kleinschalig

Mevr.Van Ommeren (Castricum)
25/08/2014
8

De garage is ongunstig gelegen aan een drukke doorgaande weg.Ik heb jaren lang in Veenendaal gewoond en was klant bij garage Van Gent.Die ligging is prettiger.De klantvriendelijkheid ontloopt elkaar niet.

Dhr. J.R. Kriele (Egmond aan zee)
21/08/2014
8

correctheid

a.dingerdis (heiloo)
20/08/2014
9

zeer kundig en vriendelijk personeel

Anoniem
14/08/2014
9

Betrouwbaar, klantvriendelijk en hulpvaardig

Anoniem
13/08/2014
9

Geen klachten

B. Huisman (Zaandijk)
13/08/2014
8

aan de hand van jarenlange ervaring met garages kom ik tot dit oordeel.

Jeroen Wijker (Egmond aan Zee)
13/08/2014
8

Klantvriendelijk, behulpzaam en altijd oplossingsgericht.

Anoniem
12/08/2014
8

correct, op tijd, informatief, leenauto

Greet Bos (Zaandijk)
11/08/2014
9

Zeer klantvriendelijk.

Anoniem
07/08/2014
10

goede service, klantgericht, ze weten wie je bent, welke auto je rijdt, je bent geen nummer.
goede communicatie en zeer vriendelijk personeel.

Anoniem
06/08/2014
9

aardig en competent

Anoniem
05/08/2014
9

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Gerard Erents (Egmond-Binnen)
29/07/2014
9

goede en vriendelijke klantbenadering

Anoniem
24/07/2014
8

Kleine organisatie, dicht bij.

Anoniem
23/07/2014
8

Ben tot op heden tevreden met de gang van zaken.

Piet Luijendijk (Limmen)
23/07/2014
9

Prima service, afrekening op factuur. Afspraken nakomen.

Anoniem
22/07/2014
9

Goede service, handelt conform afspraken, keurig gebeld bij vervanging, schappelijk gefactureerd.

Cornelis de Bruijn (Heiloo)
22/07/2014
10

Afspraken kloppen altijd, onderhoud is goed, de auto heeft mij nog nooit in de steek geladen, start ook bij koud weer altijd meteen (en dat is een eigenschap die ik het meest waardeer in een auto, niet hoe snel het ding kan, dat klopt toch niet in de werkelijkheid). Mijn Toyota Yaris vierde op 14 juni 2014 z'n zevende verjaardag. De enige pech was dat in de afgelopen weken de airco in staking ging. Inmiddels verholpen.

F.Burer (Haarlem)
22/07/2014
9

Het geeft wel aan dat ik woonachtig in Haarlem speciaal naar Toyota Heiloo ga voor onderhoud van de auto.

Anoniem
17/07/2014
7

Kwaliteit prima, prijs aan de hoge kant.

Doodeman (ALKMAAR)
17/07/2014
10

duidelijkheid en goed overleg

j.vOOGT mol (sCHAPENWEYDT 13 hEILOO)
16/07/2014
10

Al het personeel is erg vriendelijk.alles wordt prima geregeld.

mevr, Breed (Beverwijk)
16/07/2014
8

het is een leuk bedrijf. Eerlijke mensen. Er wordt goed geluisterd, Het enige minpuntje is de wachtruimte.

Anoniem
08/07/2014
9

Clientgerichtheid, service en goede kwaliteit.

Gerard Baas (Zaandam)
08/07/2014
9

vriendelijkheid - goede service - deskundig onderhoud / reparatie.

Carla Andeweg (Heiloo)
07/07/2014
10

Na jarenlang klant te zijn nog steeds geen klachten en altijd hulpvaardig en betrouwbaar

Ad van de ven (Heiloo)
26/06/2014
9

Je wordt hartelijk ontvangen of het nu de leiding is of de technici. En de Toyota wordt uitstekend gerepareerd en rij je met een zeer voldaan gevoel de garage uit!

Anoniem
26/06/2014
8

geeft antwoord op mijn vragen en advies

Anoniem
26/06/2014
9

Je wordt er netjes en correct geholpen.

Anoniem
26/06/2014
9

Vriendelijk, klantgericht.

Anoniem
26/06/2014
9

professioneel

Bernie van Daatselaar (Alkmaar)
26/06/2014
10

Het personeel is uiterst klantvriendelijk, reeds aan de telefoon - en ik kom maar een maal per jaar omdat ik niet zoveel km maak - weet men wie ik ben en wat voor auto ik heb, de kwaliteit / prijs verhouding is uitstekend, men biedt een vervangende auto aan, nog nooit een probleem aan of met deze auto gehad.

Ed van Wijk (Heiloo)
26/06/2014
9

Vriendelijke en heldere communicatie. Waarbij onmiddellijk duidelijk is waar je aan toe bent.

J.W.T.van der Peet (Heiloo)
12/06/2014
9

goede voorlichting,snelle en goede service,bekwaam personeel, reparaties na afspraak

S de Groot (Egmond aan Zee)
12/06/2014
10

nette en klantvriendelijke behandeling

Anoniem
11/06/2014
10

Het is een familiebedrijf met aardige werknemers en de eigenaar maakt altijd een praatje.

Anoniem
11/06/2014
9

Klantgericht meedenkende dealer.

Vos (Heiloo)
11/06/2014
9

Goede service, vriendelijk en alles keurig op tijd.
Nemen ook de tijd voor je vragen.

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.